Bokmärkt

hos Hundöra (fd Bokkupan)Autumn bridge (Samurai #2) av Takashi Matsuoka

| 5 Comments

Bokomslag: Autumn bridge (Samurai #2) av Takashi MatsuokaAutumn bridge är fortsättningen på Cloud of Sparrows. I uppföljaren ingår återblickar till det som har hänt tidigare, som Cloud of sparrows utelämnade. Jag var väldigt glad över Autumn bridge, speciellt efter att jag ville ha mer efter att ha läst ut Cloud of sparrows!! Jag vill inte avslöja något för de som inte läst första boken, men Autumn bridge är en väldigt bra uppföljare och om jag kunde ge högre betyg skulle jag.

Cloud of sparrows och Autumn bridge är bland de bästa  jag har läst. Om du tycker att Över näktergalens golv av Lian Hearn är bra så måste du läsa dessa två böcker. Dessa två böcker slår Sagan om klanen Otori med hästlängder!

Om någon kan rekommendera böcker som är i samma anda som Cloud of Sparrows och Autumn Bridge eller flera böcker som Takashi Matsuoka säg till!!
Betyg: 5 av 5 stjärnor

Snabbfakta

Originaltitel: Autumn Bridge
Bokserie: Samurai (del 2)
Förlag: Arrow Books Ltd
ISBN: 9780099445388
Språk: engelska
Antal sidor: 566

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Klättermusen

En labbråtta som är allätande bokslukare. Den lilla fritid som finns fördrivs oftast med anime och manga. Säger aldrig nej till godis. Har lite dåligt samveta för att hon inte spenderar mer tid på att läsa sina bokköp. Är sur på Hundöra för att hon inte har anammat fantasyvärlden.

5 Comments

  1. Jag har nyligen läst Över näktergalens golv och tyckte om den, så det här kanske är något för mig. Jag ska iaf lägga det på minnet.

  2. Ally: Klättermusen har tjatat på mig att läsa serien. Kanske onödigt att veta är att den första boken har getts ut av Damm förlag på svenska under titeln Sparvmolnet, men den verkar inte ges ut någon mer. Den andra boken Autumn bridge finns dock inte på svenska och det ser inte ut som de tänkt ge ut den heller.

  3. Jag har också läst Över näktergalens golv och gillade den skarpt. Dvs. skall leta fram Takashi Matsuokas böcker. Tack för tipset! För övrigt, älskar min bästa halva fantasy – jag konsumerar högvis med historia och historiska sagor … just nu längtar jag efter Scarrows senaste och kommer att läsa den en sida i taget … det tar tid att skriva och jag vill inte vänta för länge upföljaren – det gäller att vara sparsam ;O)

    Ha det så bra!

    • Jag har en arbetskamrat som också älskar historiska berättelser och som också älskar Could of sparrows. Hon tipsade mig om Conn Igguldens serie om Djingis Khan, första boken heter Stäppens krigare. Jag har de tre första delarna men har inte hunnit läsa dem än ;)

Kommentera

Required fields are marked *.


CommentLuv badge