Bokmärkt

hos Hundöra (fd Bokkupan)Girl Got Game av Shizuru Seino

| 0 comments

Kyo Aizawa tycker om och är duktig på att spela basket. Men hennes kärlek för basket är inte i närheten av hennes pappa. Hennes pappa har bestämt att hans dotter ska överta hans dröm och skriver in henne i en skola berömd för deras KILL-basket lag. Pappan vill inte höra på Kyos protester och hon får därmed klipper av sig håret och klä ut sig som en kille. Mycket galenskaper och komiska situationer händer när hon ska bete sig som en kille och får delar rum med en kille som hon blir kär i.

Girl Got Game var den första mangaserien som jag började på. Den är bra tecknat och har roliga karaktärer och historia, men trots en stark start så blir handlingen svagare mot slutet. Bonnier Carlsen kom ut med den svenska översättningen med titeln Power! efter att jag påbörjat den engelska. Alla 10 delar finns översatta.
Betyg: 3 av 5 stjärnor

Bokomslag: Girl Got Game (del 1) av Shizuru Seino Bokomslag: Girl Got Game (del 2) av Shizuru Seino Bokomslag: Girl Got Game (del 3) av Shizuru Seino

Snabbfakta

Originaltitel: Power!!
Serie: Girl Got Game (10 delar)
Förlag: Tokyopop
Språk: Engelska

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Klättermusen

En labbråtta som är allätande bokslukare. Den lilla fritid som finns fördrivs oftast med anime och manga. Säger aldrig nej till godis. Har lite dåligt samveta för att hon inte spenderar mer tid på att läsa sina bokköp. Är sur på Hundöra för att hon inte har anammat fantasyvärlden.

Kommentera

Required fields are marked *.


CommentLuv badge