Bokmärkt

hos Hundöra (fd Bokkupan)Mannen och hustrun av Tony Parsons

| 0 comments

Bokomslag: Mannen och hustrun av Tony ParsonsMannen och hustrun är fortsättningen på Mannen och pojken. Harry Silver är nu ihop med Cyd som han blev ihop med i Mannen och pojken. Båda två har fullt upp med karriären och familjen att de inte har tid för varandra. En gång en skit alltid en skit, så känns det när man läser boken. Harry förälskar sig i en vacker japansk fotograf. Han kan inte bestämma sig och livet blir återigen komplicerat. Boken slutar inte som jag vill, även om det är som förväntat. Jag vet inte om den här boken är på något sätt självbiografisk eller en helt fiktiv fortsättning. Parsons gör mig dock djup besviken, mycket lik Min tjej och jag känns det som att boken handlar om en man som aldrig verkar mogna. Efter denna bok har jag förlorat lite av mitt intresse för Tony Parsons böcker.
Betyg: 2 av 5 stjärnor
Utläst: 2006-05-17

KlättermusenBetyg: 1 av 5 stjärnor

Snabbfakta

Originaltitel: Man and wife
Förlag: PanPocket
ISBN: 9789172635081
Språk: Svenska
Antal sidor: 310

Fler som tyckt till

Ett liv utan böcker är inget liv och DagensBok.com är två som också har läst och recenserat boken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Hundöra

En boktokig stockholmsflicka som flyttat till de norrländska skogarna. Försöker hantera livet som student och distansarbetande webbutvecklare. Skaparen av denna blogg, som är en kombination av två intressen. Känd för att gå in i genreperioder. Köper böcker fortare än vad hon hinner läsa ut. Har en gång i tiden varit en hejare på att skissa.

Kommentera

Required fields are marked *.


CommentLuv badge