Bokmärkt

hos Hundöra (fd Bokkupan)Tyst! Du är död! av Katarina Mazetti

| 1 Comment

Bokomslag: Tyst! Du är död! av Katarina MazettiHistorien inleder med att en populär programledare yxmördas i direktsändning, men dörren till radiobåsen var låst inifrån. Ingen kan väl gå genom låsta dörrar?

Hundöra

Efter att ha läst Grabben i graven bredvid visste jag inte alls vad jag skulle vänta mig av Mazetti som deckarförfattare, men Tyst! Du är död! var över förväntan! Boken har den traditionella mordgåtan – vem är mördaren? – men Mazetti lyckas få boken att vara både spännande och lättsam. En perfekt bok att läsa i hängmattan, och som man förmodligen hinner läsa ut på ett nafs.
Betyg: 4 av 5 stjärnor
Utläst: 2005-09-30

Klättermusen

Betyg: 4 av 5 stjärnor

Snabbfakta

Originaltitel: Tyst! Du är död!
Förlag: Alfabeta
Språk: svenska
ISBN: 9789150101317
Antal sidor: 212
Inkommen: 2005-07-26

Fler som tyckt till

Iktoros böcker och Med näsan i en bok är tre som har läst och recenserat boken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Hundöra

En boktokig stockholmsflicka som flyttat till de norrländska skogarna. Försöker hantera livet som student och distansarbetande webbutvecklare. Skaparen av denna blogg, som är en kombination av två intressen. Känd för att gå in i genreperioder. Köper böcker fortare än vad hon hinner läsa ut. Har en gång i tiden varit en hejare på att skissa.

One Comment

  1. Kul att det är fler som gillar den :D
    Iktoro recently posted..Tystnad, tagningMy Profile

Kommentera

Required fields are marked *.


CommentLuv badge