Bokmärkt

hos Hundöra (fd Bokkupan)Klassikerutmaning – jag är med! Hjälp mig att välja böcker

| 4 Comments

Lyran kör en klassikerutmaning som pågår till slutet av augusti. Utmaningen går ut på att läsa två-tre klassiker i sommar, men det går såklart att läsa fler eller bara en om man vill. Jag har tänkt att delta för jag har flera klassiker olästa i bokhyllan, vilket är synd för jag brukar alltid älska dem. Ingen av de jag läst hittills har gjort mig besviken. Mitt problem är dock att jag inte vet vilka  böcker jag ska läsa (har tänkt läsa två eftersom det finns så många nyutgivna som jag också gärna vill läsa ;) ) Jag tänkte jag kunde ta hjälp av er att välja. Vilka två tycker du att jag ska läsa? Hjälp mig att rösta fram till 31 maj. Klockan 18:00 stänger omröstningen och jag ska då ha två böcker till utmaningen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Hundöra

En boktokig stockholmsflicka som flyttat till de norrländska skogarna. Försöker hantera livet som student och distansarbetande webbutvecklare. Skaparen av denna blogg, som är en kombination av två intressen. Känd för att gå in i genreperioder. Köper böcker fortare än vad hon hinner läsa ut. Har en gång i tiden varit en hejare på att skissa.

4 Comments

  1. Jaa, jag har ju bara läst en av böckerna i din lista, så det ska bli intressant oavsett vilka du väljer :)

  2. Jag la mina röster på Baskervilles Hund samt Jane Eyre!

    SV: Ååhh, det är minsann inte många som inte har läst dem, vad roligt :)
    Nilmas Bokhylla recently posted..Samarbete med flugaMy Profile

  3. Sv: Visst är den fantastisk. Håller verkligen med i det du säger :)
    Elin recently posted..Stolthet och fördomMy Profile

Kommentera

Required fields are marked *.


CommentLuv badge