Bokmärkt

hos Hundöra (fd Bokkupan)Gaiman-fan i extas

| 0 comments

Amerikanska gudar av Neil Gaiman från Mix Förlag

Jag hade gärna velat visa er en bild på Klättermusen när jag gav henne Niel Gaimans bok Amerikanska gudar. Boken är inte ny utan ges ut på nytt av Mix Förlag. Vi gillar också att de har använt den engelska bokomslaget som vi tycker så mycket om.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Hundöra

En boktokig stockholmsflicka som flyttat till de norrländska skogarna. Försöker hantera livet som student och distansarbetande webbutvecklare. Skaparen av denna blogg, som är en kombination av två intressen. Känd för att gå in i genreperioder. Köper böcker fortare än vad hon hinner läsa ut. Har en gång i tiden varit en hejare på att skissa.

Kommentera

Required fields are marked *.


CommentLuv badge