Bokmärkt

hos Hundöra (fd Bokkupan)Giers ädelstenar på svenska

| 0 comments

Giers ädelstenar på svenska

Bonnier Carlsen kommer att ge ut Kerstin Giers ädelstenar. Naturligtvis är det inga riktiga ädelstenar, utan det är Giers trilogi där varje bok har en ädelsten i titeln. Den första boken Rubinröd kom ut i veckan och de andra två böckerna som kommer nästa år heter Safirblå och Smaragdgrön. Serien heter Edelstein Trilogie på tyska, men det tycks inte finnas något namn på svenska. Vi får se om förlaget kommer med en snart. Serien beskrivs som feel good-fantasy. Och något som får en att må bra och har en så himla fint omslag kan ju inte vara fel.

Det finns en vacker boktrailer också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Hundöra

En boktokig stockholmsflicka som flyttat till de norrländska skogarna. Försöker hantera livet som student och distansarbetande webbutvecklare. Skaparen av denna blogg, som är en kombination av två intressen. Känd för att gå in i genreperioder. Köper böcker fortare än vad hon hinner läsa ut. Har en gång i tiden varit en hejare på att skissa.

Kommentera

Required fields are marked *.


CommentLuv badge