Bokmärkt

hos Hundöra (fd Bokkupan)Judge a book by its cover?

| 3 Comments

Judge a book by its cover?

Dessa två böcker har jag valt helt efter omslag och titel: Sömngångerskan av Essie Fox och Hello Kitty måste dö av Angela S. Choi. Chois bok kom ut i pocket i somras och Sömngångerskan ska komma ut i pocket de närmsta dagarna. Båda pocketböckerna ges ut av Ponto Pocket.

Jag har inte läst Sömngångerskan än, men snart. Utifrån omslaget och titel förväntar jag mig mystik och spänning. Himla vacker omslag i alla fall. Hello Kitty måste dö har jag redan läst och jag kan bara säga Oh my God! Crazy! Omslaget och titeln fick mig att tro att det skulle vara en historia med mycket humor, och det kanske det är men inte den humor jag väntade mig. Galen bok! Jag har inte läst en sådan bok på väldigt länge, om någonsin. Men var den bra?! tänker ni säkert. Jaaaa, jag kunde inte lägga den ifrån mig. Boken är tunn. Pocketboken har bara 238 sidor och varje sida är fylld med hårresande text. Jag har inte läst Bret Easton Ellis American psycho, men jag tror det är lite i den stilen – inte lika hemsk kanske men åt det hållet.

Döm inte en bok efter dess omslag!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Hundöra

En boktokig stockholmsflicka som flyttat till de norrländska skogarna. Försöker hantera livet som student och distansarbetande webbutvecklare. Skaparen av denna blogg, som är en kombination av två intressen. Känd för att gå in i genreperioder. Köper böcker fortare än vad hon hinner läsa ut. Har en gång i tiden varit en hejare på att skissa.

3 Comments

  1. Jag har läst dem båda och tyckte verkligen om ”Sömngångerskan”, även om jag kanske hade velat haft lite mera mystik ändå. :)
    TinaO recently posted..Tematrio – titelkvinnorMy Profile

  2. Har också Sömngångerskan oläst i hyllan!
    Anna(med näsan i en bok) recently posted..MagisktMy Profile

Kommentera

Required fields are marked *.


CommentLuv badge