Bokmärkt

hos Hundöra (fd Bokkupan)Två gröna paket

| 3 Comments

Ni har kanske undrat varför våran bokhylla inte har uppdaterats på sistone, men det har den! Vi är bara dåliga på att visa upp nykomlingarna. I början av juli vann jag boken Pojkarna av Jessica Scheifauers hos Beroende av böcker.

I början av augusti fick jag en bok från Printz Publishing som jag trånat efter sedan jag såg den engelska upplagan, En liten smula underbar av Dawn French. Printz är ett nytt förlag för mig. Jag kom i kontakt med förlaget första gången när jag läste En dag av David Nicholls och nu i sommar besökte jag deras sajt och fann att de ger ut en massa intressanta böcker. Andra exempel på böcker som jag gärna vill ha är Alla mina vänner är superhjältar av Andrew KaufmanMannen som glömde sin fru av John O’FarrellInbox (1) av Daniel Glattauer och En nypa salt av Maria Goodin.

Bokvinst hos Beroende av böcker Nytt i hyllan från Printz Publishing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Hundöra

En boktokig stockholmsflicka som flyttat till de norrländska skogarna. Försöker hantera livet som student och distansarbetande webbutvecklare. Skaparen av denna blogg, som är en kombination av två intressen. Känd för att gå in i genreperioder. Köper böcker fortare än vad hon hinner läsa ut. Har en gång i tiden varit en hejare på att skissa.

3 Comments

  1. Hoppas du gillar dem =)
    Miriam recently posted..Beauty Queens av Libba BrayMy Profile

Kommentera

Required fields are marked *.


CommentLuv badge