Bokmärkt

hos Hundöra (fd Bokkupan)Hem för besynnerliga barn

| 0 comments

Hem för besynnerliga barn

Just nu läser jag den nyutgivna boken Miss Peregrines hem för besynnerliga barn av Ransom Riggs från Rabén & Sjögren. Boken är fylld med spöklika bilder som verkligen höjer stämningen. Stor applåd för en väl genomarbetad bok. Hoppas att historien är lika bra. Vi tackar Rabén & Sjögren som gett ut boken på svenska.

Se boktrailern om du vågar ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Hundöra

En boktokig stockholmsflicka som flyttat till de norrländska skogarna. Försöker hantera livet som student och distansarbetande webbutvecklare. Skaparen av denna blogg, som är en kombination av två intressen. Känd för att gå in i genreperioder. Köper böcker fortare än vad hon hinner läsa ut. Har en gång i tiden varit en hejare på att skissa.

Kommentera

Required fields are marked *.


CommentLuv badge